Į šią žemę atėjome gyventi pilnavertį, harmoningą, kupiną džiaugsmo ir dvasinės ramybės gyvenimą.

Savivertė 

05/08/2019

Kaip savęs vertinimas įtakoja gyvenimo įvykius?

Sėkmė - kiekvienam skirtinga, suvokiame ir siekiame skirtingomis priemonėmis ir būdais. Daugelis žmonių galvoja, kad jei daug ir sunkiai dirbs, ateis sėkmė ir viską gyvenime turės, taps sėkmingi. Bet taip nėra. Jei tai būtų tiesa, galbūt sėkmingiausi būtų darbininkai, kurie sunkiai dirba nuo ankstaus ryto iki vėlaus vakaro. Sunkiausias darbas yra...

Sėjos ir derliaus dėsnis

Visatos dėsnis

Pradėkime nuo to, jog visata - beribis ir magiškas pasaulis, kuriame mes gyvename. Joje galioja tarsi savos taisyklės, dar kitaip vadinamos - visatos dėsniais.

Viskas visatoje veikia pagal dėsnius, tačiau vieni dėsniai yra fiziniai, o kiti - kvantiniai. Ir jie veikia nepriklausomai nuo to, ar Jūs juos žinote, ar ne.

Kuo daugiau mokslininkai tiria kvantinį pasaulį, tuo labiau įsitikina, kad mūsų pasaulis - subtilus protingas mechanizmas.

Dvasiniai dėsniai yra tokie pat tikslūs, kaip ir fiziniai. Ir jie taip pat veikia gyvenimą žemėje. Senovės mistikai ir filosofai žinojo šiuos dėsnius ir kalbėjo apie juos tūkstančius metų.

Yra daugybė visatos dėsnių ir vienas iš jų yra SĖJOS IR DERLIAUS dėsnis. Jis teigia: viskas, ką jūs "pasėsite" savo galvoje, galų gale materializuosis išoriniame pasaulyje. Liaudyje tai vadinama "ką pasėsi, tą ir pjausi".

Tai tas pats, kaip pasėti apelsino sėklą: išpurename žemę, tręšiame, laistome, rūpinamės, kad būtų pakankamai saulės šviesos ir šilumos. O atėjus laikui, sėkla sudygsta, auga ir duoda vaisius. Tas pats vyksta ir su mūsų gyvenimu. Tik dirva - tai mūsų protas, sėklos - mūsų mintys, vanduo - mūsų veiksmai, saulė - mūsų jausmai.

O dabar prisiminkite situaciją, kai "pasėjote" savo galvoje idėją (gimė troškimas), pajautėte savo širdimi, jog visa tai jūs jau turite ir kiekvieną kartą vis apie tai galvodavote, įsivaizduodavote. Ir kas atsitiko? Ėmė ir materializavosi. Kitaip ir negalėjo būti, nes būtent taip veikia šis visatos dėsnis.

Tai kodėl tada ne visi gauna tai, ko nori?

Žmonės yra įpratę savo dėmesį sutelkti į tai, ko (NE)NORI.

Turiu Jums žinią. Visata nesupranta dalelytės (NE), todėl Jūs gaunate tai, apie ką galvojate. Pvz., aš (NE)NORIU sirgti = aš NORIU sirgti.

O į ką Jūs dažniausiai kreipiate savo dėmesį?

Ar girdėjote tokį posakį: "kur jūsų mintis, ten ir energija"? Viskas yra energija ir ji traukia dar daugiau tokios pačios energijos. Pvz., jūs negalite atiduoti negatyvios energijos ir laukti pozityvių rezultatų. Taip, kaip negalite pasėti apelsino ir laukti obuolių derliaus.

Išvada paprasta, jei Jūs nuolat mąstote apie tai, ko nenorite, bijote, tuomet tą sėklą ir auginate. Ir pagal šį dėsnį ji būtinai išaugs, nes žmogaus sąmonė sujungta su visa realybe. Galvodami apie ką nors pakankamai ilgai ir pakankamai stipriai, pastebėsite, kai tai atsiras Jūsų gyvenime. Kvantinė fizika eksperimentais patvirtino, kad sąmoningas stebėtojas kuria realybę.

Įsidėmėkite ir atsiminkite - "Jūs tampate tuo, apie ką galvojate" - tai labai svarbūs žodžiai, kurie, jei juos įsisąmoninsite, padės Jums mąstyti teisingai. Programuokite savo protą sėkmei, gausai, sveikatai, meilei, turtui ir stebėkite, kaip šios sėklos sudygsta. Mėgaukitės rinkdami trokštamą "derlių"! Gyvenimas - pastovi sėja ir derliaus ėmimas

Viskas, ką matome, yra nepastovu

Visatos dėsnis

Mes kiekvienas apie save galvojame, kaip apie daiktavardį, daiktą, tarsi uždarytą tame, kuo mes esame. Mes priskiriame sau savybes, pvz., "aš nedrąsi", "aš nepasitikiu savimi" ir t.t. Ir manome, kad tos savybės išlieka visą gyvenimą. O viskas iš tikrųjų yra atvirkščiai: mes pastoviai vystomės, keičiamės. Kiekvienas iš mūsų - amžinas veiksmas.

R. Buckminster Fuller pasakė: ,,Aš jaučiuosi kaip veiksmažodis! AŠ - procesas, aš - veiksmas".

Ir tai gryniausia tiesa!

Fiziniame lygmenyje - mūsų kūnas pastoviai atsinaujina. Mūsų ląstelės atsinaujina. Po kurio laiko (vieni organai atsinaujina greičiau, o kiti - lėčiau) mes tampame netgi fiziškai kitu žmogumi.

Pokyčiai vyksta ir su mūsų sąmone. Ir esu tikra, jog pastebėjote, kad sutikę seną pažįstamą po daugelio metų, dažnai kalbatės lyg su kitu žmogumi. Tą žinojimą galime panaudoti savo naudai. Įsivaizduokite, kad galite keisti, kurti save kokį tik norite. Tereikia tik nuspręsti, kuo jūs norite tapti ir palikite praeityje viską, kas jums nebenaudinga. Išsirinkite savybes, kurios jums reikalingos ateityje ir sukurkite jas savyje.

Jūs pastoviai vystymosi procese. Visi pokyčiai jau yra jumyse kaip dar nerealizuotas potencialas. Kai pasikeisite jūs, pasikeis pasaulis aplink jus, nes naujas gyvenimas - tai tik naujas mąstymas.

Įsivaizduokite gyvenimą tokį, kokio norite. Tiesiog pamatykite jį!  Pamatykite veiksmus, sprendimus, įsitikinimus, kurie reikalingi, kad sukurti tokį gyvenimą. Ir jums viskas pavyks!

Nuo ko pradėti? (video apie šį visatos dėsnį žiūrėkite čia).

Dr. Joe Dispenza sako, kad jau vien pradėjus užduoti sau klausimus, pradeda keistis mūsų sąmonė. Tad ir pradėkite nuo šių klausimų:

  • Kaip aš noriu gyventi?
  • Koks (-ia) noriu būti?

Drąsiai paimkite savo gyvenimą į savo rankas ir kurkite, kurkite, kurkite...

© 2019 Visos teisės saugomos. Minčių trenerė Lionė Lukjanova
Powered by Webnode
Create your website for free! This website was made with Webnode. Create your own for free today! Get started